fbpx

Ravintovalmennus

Ei dieettejä eikä listoja kielletyistä ruoka-aineista, vaan rentoa ja riittävää syömistä terveyttä ja tavoitteitasi tukien. Ravintovalmennuksessa huomaat nopeasti selkeän eron nykytilanteeseen.

Ravintovalmennus sinulle sopivassa paketissa

1 KK RAVINTOVALMENNUS
160€

Sisältää ALV 24%

Alkukartoitus

Ruokapäiväkirja+analyysi sekä

2 tapaamista

3 KK RAVINTOVALMENNUS
115€/kk

Kokonaishinta 345€. Sisältää ALV 24%

Alkukartoitus

Ruokapäiväkirja + analyysi sekä

4 tapaamista + jälkiseuranta

6 KK RAVINTOVALMENNUS
95€/kk

 Kokonaishinta 570€. Sisältää ALV 24%

Alkukartoitus

Ruokapäiväkirja + analyysi sekä

5-6 tapaamista + jälkiseuranta

VARAA AIKA ILMAISEEN KONSULTAATIOON

Ravintovalmennus

Oletko kokeillut erilaisia dieettejä ja ruokavalioita? Pudottanut näillä ehkä painoa tai saanut muita tuloksia? Tulokset eivät kuitenkaan ole olleet pysyviä ja olet taas takaisin lähtötilanteessa?

Haluaisitko pysyviä tuloksia ilman että sinun tarvitsee rajoittaa elämääsi ja kieltäytyä juhlista tai ravintolaillallisesta? Haluaisitko voida hyvin kehossasi ilman että liikkuminen on raskasta tai joka paikkaa kolottaa? Haluaisitko palautua paremmin liikuntasuorituksista, saada tuloksia aikaiseksi, välttyä flunssakierteiltä ja jaksaa treenata täysillä?

Se mitä syöt, vaikuttaa terveyteesi ja suorituskykyysi hyvin paljon. Täydelliseen ruokavalioon ei kuitenkaan ole perusteita, vaan usein sen tavoittelusta seuraa enemmän haittaa kuin hyvää. Valmennuksessani en anna pilkuntarkkoja ruokavalioita ja kieltolistoja. Kun pohja on kunnossa ja suurin osa aterioista on oikein koostettu voit hyvin mielin nauttia lempiherkuistasi, vaikka useamman kerran viikossa, ilman että sillä olisi vaikutusta kokonaisuuteen.

Ravintovalmennuksessa muutoksia tehdään pienin askelin. Etsitään yhdessä sinulle sopivia ruokatapoja ja opastan sinua, miten saat koostettua ruokavaliostasi tavoitteitasi tukevan kokonaisuuden. Tärkeimpänä tavoitteena on, että valmennuksen jälkeen osaat suhtautua syömiseen rennosti ja tehdä terveyttä tukevia ruokavalintoja täysin omatoimisesti

Suosittelen ravintovalmennusta sinulle, jos pohdit viereisiä asioita ->

Soita meille...

+358 44 362 1025

Olemme avoinna:

Ma-Pe: 9:00 – 17:00
La: 10:00 – 14:00
Su: Suljettu

VALIKKO