fbpx

Yrittäjä

Tietoa minusta ja taustastani

Olen Markku

54-vuotias koulutettu hieroja, ravintovalmentaja ja Forever Business Owner.

Haluan auttaa sinua voimaan paremmin ja pitämään kivut poissa, olipa tavoitteenasi paremmat urheilusuoritukset, kivuttomampi arki tai yksinkertaisesti haluat vain jaksaa arjen askareet paremmin ja stressata vähemmän. 

Yritykseni RavintoKympin perustin kesäkuussa 2019. Idea toiminnasta syntyi halusta auttaa asiakkaitani kohti kivuttomampaa ja liikunnallisempaa elämäntapaa, jossa terveellisellä ravinnolla on myös suuri rooli. 

Oma urheilutausta on joukkuelajeista. Nuorena pelasin jääkiekkoa, tennistä ja pesäpalloa. Pesis imaisi mukaan siinä määrin, että pelasin pääsärjassa 10 kautta, ja parin huilivuoden jälkeen toimin valmentajana eri ikäisissä juniorijoukkueissa sekä viimeisimpänä naisten superpesisjoukkueen valmentajana 2014. Tällä hetkellä vapaa-aika kuluu harrastekiekkoa pelaten, luonnossa liikkuen ja lenkkeillen. 

Paljon liikkuvana ja entisenä kilpaurheilijana tiedän oman kokemukseni kautta, miten iso merkitys säännöllisellä lihashuollolla on palautumiseen ja urheiluvammojen tai työperäisten rasitusvammojen ennaltaehkäisyyn. Terveellisellä ravinnolla on vaikutusta hyvinvointiin ja jaksamiseen. Tarvittaessa ruokavaliota voi täydentää lisäravinteilla.

Urheiluhieroja Markku Lötjönen
Soita meille...

+358 44 362 1025

Olemme avoinna:

Ma-Pe: 9:00 – 17:00
La: 10:00 – 14:00
Su: Suljettu

VALIKKO